Paardrijden 13-16 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Paardrijvakantie

Prijs

Vanaf € 259

Datum

04 augustus - 10 augustus 2019

Leeftijd

13 - 16 jaar

Locatie

Graide, Belgiƫ

Het verblijf

Al jaar en dag trekken we voor onze paardrijvakantie naar het mooie Graide. De manege is gelegen in de Ardennen, tussen de bossen en velden. De manege heeft zowel binnen- als buitenpistes. Daarnaast beschikt de manege nog over 26 hectare weiland. Het is de ideale locatie voor een onvergetelijke week tussen de paarden. De kleinsten onder ons slapen binnen in de manege en voor de iets ouderen onder ons worden er echte patrouilletenten opgezet waar we zoals echte avonturiers in overnachten. In de gebouwen van de manege kunnen we dan terecht voor een zalige douche. 
Meer informatie vind je op: www.avrainchenet.com

Boek nu!

Binnenland

Paardrijvakantie

Vanaf € 259

04 augustus - 10 augustus 2019

13 - 16 jaar

Graide, Belgiƫ

Het programma

Maak deze week kennis met de wereld van het paardrijden. Op de manege zijn beginnende en ervaren paardrijders welkom. Naast het paardrijden zelf, verzorgen we ook de paarden en hun stallen. Wanneer we niet met de dieren bezig zijn, voorzien de crejaksiemonitoren een hele waaier aan leuke activiteiten.

Korting en verzekering

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 26 april 2019.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x