Kriebels bij het paardrijden 5-8 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Paardrijvakantie, Natuur

Prijs

Vanaf € 259

Datum

04 augustus - 10 augustus 2019

Leeftijd

5 - 8 jaar

Locatie

Graide, België

Het verblijf

Al jaar en dag trekken we voor onze vakantie-initiatieven naar het mooie Graide en logeren er in een manege. De manege is gelegen in de Ardennen, tussen de bossen en velden.  Daarnaast beschikt de manege nog over 26 hectare weiland. Het is de ideale locatie voor een onvergetelijke week tussen de paarden. De kleinsten onder ons slapen binnen in de manege en voor de iets ouderen onder ons worden er echte patrouilletenten opgezet waar we zoals echte avonturiers in overnachten. In de gebouwen van de manege kunnen we dan terecht voor een zalige douche. 
Meer informatie vind je op: www.avrainchenet.com

Boek nu!

Binnenland

Paardrijvakantie, Natuur

Vanaf € 259

04 augustus - 10 augustus 2019

5 - 8 jaar

Graide, België

Het programma

Voel je het al kriebelen? Deze week doen we de meest fantastische dingen in de Ardennen. We maken een leuke tocht, knutselen, ravotten en spelen er op los. Kleien, verven, knippen en plakken, er is  niets dat we niet graag doen! We beleven de gekste dingen in het bos en aan de rivier. We lachen en maken veel plezier. Laat die vakantiekriebels maar komen!
Voor de kinderen die graag kennis willen maken met het paardrijden is er deze week de mogelijkheid om aan te sluiten in de manege en te proeven van het leven van een ruiter. We verzorgen de dieren, maken een ritje op het paard en worden echte paardrijders.

Korting en verzekering

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 26 april 2019.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x