Frans + Adventure 11-12 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Taalvakantie, Avontuur

Prijs

Vanaf € 299

Datum

21 juli - 27 juli 2019

Leeftijd

11 - 12 jaar

Locatie

Vieuxville, Belgiƫ

Het verblijf

Op dit prachtige domein vind je een mooi ingerichte gîte waar we met onze groep helemaal alleen logeren. We slapen er met vier of met zes in een mooie kamer met stapelbedden met uitzicht op het fantastische domein, het beekje en de bosrijke omgeving. Het crejaksieteam maakt er zelf de meest heerlijke gerechten. 
Meer informatie kan je vinden op: www.palogne.be/nl/groepsverblijven/2-gite-de-logne

Boek nu!

Binnenland

Taalvakantie, Avontuur

Vanaf € 299

21 juli - 27 juli 2019

11 - 12 jaar

Vieuxville, Belgiƫ

Het programma

Bonjour! Deze week krijgen we een taalbad en worden we ondergedompeld in de Franse taal. We werken hiervoor samen met Berlitz. Berlitz is een van de bekendste namen op het gebied van taalonderwijs. De nadruk tijdens deze taalvakantie ligt vooral in het spreken van de Franse taal. Dit gebeurt vooral aan de hand van rollenspelen, spelletjes, toneel, knutselen… Er worden drie lesuren per dag voorzien. Op het einde van de week ontvang je een certificaat. Natuurlijk doen we ook andere dingen, naast de lessen frans laten de crejaksiemonitoren je proeven van het echte ardennenleven. Bonnes vacances!

Korting en verzekering

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 26 april 2019.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x