Kriebels in de Ardennen 5-8 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Avontuur, Natuur

Prijs

Vanaf € 155

Datum

21 juli - 27 juli 2019

Leeftijd

5 - 8 jaar

Locatie

Vieuxville, Belgiƫ

Het verblijf

Op dit prachtige domein vind je een mooi ingerichte gîte waar we met onze groep helemaal alleen logeren. We slapen er met vier of met zes in een mooie kamer met stapelbedden met uitzicht op het fantastische domein, het beekje en de bosrijke omgeving. Het crejaksieteam maakt er zelf de meest heerlijke gerechten. 
Meer informatie kan je vinden op: www.palogne.be/nl/groepsverblijven/2-gite-de-logne

Boek nu!

Binnenland

Avontuur, Natuur

Vanaf € 155

21 juli - 27 juli 2019

5 - 8 jaar

Vieuxville, Belgiƫ

Het programma

Voel je het al kriebelen? Deze week doen we de meest fantastische dingen in de Ardennen. We maken een leuke tocht, knutselen, ravotten en spelen er op los. Kleien, verven, knippen en plakken, er is  niets dat we niet graag doen! We beleven de gekste dingen in het bos en aan de rivier. We lachen en maken veel plezier. Laat die vakantiekriebels maar komen!

Korting en verzekering

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 26 april 2019.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x