Adventure to the next level 13-16 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Avontuur, Natuur

Prijs

Vanaf € 217

Datum

14 juli - 20 juli 2019

Leeftijd

13 - 16 jaar

Locatie

Vieuxville, België

Het verblijf

Op dit prachtige domein vind je een mooi ingerichte gîte waar we met onze groep helemaal alleen logeren. We slapen er met vier of met zes in een mooie kamer met stapelbedden met uitzicht op het fantastische domein, het beekje en de bosrijke omgeving. Het crejaksieteam maakt er zelf de meest heerlijke gerechten. 
Meer informatie kan je vinden op: www.palogne.be/nl/groepsverblijven/2-gite-de-logne

Boek nu!

Binnenland

Avontuur, Natuur

Vanaf € 217

14 juli - 20 juli 2019

13 - 16 jaar

Vieuxville, België

Het programma

Hou je adem in en begin al maar te bibberen op je benen! Deze week gaan we voor puur avontuur! We trotseren touwenparcours, rappellen er op los en doen een waanzinnige deathride. Voor een dropping of bosspel gaan we niet aan de kant en ook speleologie kent geen geheimen meer voor jou na deze week. Vieuxville here we come!

Korting en verzekering

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 26 april 2019.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x