Wandelvakantie PMH / krokus

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Categorie

PMH

Type

PMH, Outdoor

Prijs

Vanaf € 593

Datum

01 maart - 09 maart 2019

Leeftijd

9 jaar en ouder

Locatie

Werfenweng, Oostenrijk

Wintervakantie voor personen met een mentale beperking


Deze winter organiseren we opnieuw een wintervakantie voor personen met een licht tot matige mentale beperking zonder mobiliteitsproblemen. We gaan op vakantie met een klein groepje van 4 tot 10 personen en voorzien 2 tot 3 begeleiders naargelang het aantal deelnemers.

Onze Crejaksie-monitoren hebben ervaring met 'personen met een beperking'. Zij omringen de deelnemers met de grootste zorg, geen inspanning is hen te veel. Zij voorzien activiteiten op maat, rekening houdend met de leeftijd, het niveau en de interesses van de deelnemers. 

Deze Vakantie is niet beschikbaar

PMH

PMH, Outdoor

Vanaf € 593

01 maart - 09 maart 2019

9 jaar en ouder

Werfenweng, Oostenrijk

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Verblijf

We logeren bij de gastvrije familie Steiner-Holzman in het Jugendgästehaus Berghof. Zij zullen ons verwennen met Belgisch getinte maaltijden, want de vrouw des huizes is van Belgische origine. Zelfs het vieruurtje wordt niet door hen vergeten.

We logeren er in 6- tot 8-persoonskamers. Er zijn 2 eetzalen, een pingpongruimte en een grote polyvalente zaal.

Wij bieden je

Ook dit jaar kan je kiezen tussen 2 soorten wintervakanties. Je kan zoals voordien met ons gaan skiën, maar geniet je liever op een andere manier van de sneeuw dan kan je ook met ons mee op wandelvakantie. De rustige omgeving leent zich perfect voor schitterende wandelingen. We gaan ook eens zwemmen, maken een rit in een prachtige slee en de begeleiders voorzien een fantastisch avondprogramma. Alle activiteiten worden aangepast, rekening houdend met de leeftijd, het niveau en de interesses van de deelnemer. 

Prijs 
Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. 
Deelnemers die aangesloten zijn bij de LIberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf
Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Inclusief

Volpensionformule
Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. 
Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Begeleiding van de deelnemers (24/24u)
Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal.
's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug
's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

 

 

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen (€29).

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle speciļ¬eke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

 

Deze Vakantie is niet beschikbaar

<
>
x