Surfvakantie 13-15 jaar

Boek nu!

Categorie

Buitenland

Type

Avontuur, Surfvakantie

Prijs

Vanaf € 445

Datum

27 juli - 05 augustus 2018

Leeftijd

13 - 15 jaar

Locatie

Spanje, Spanje

Verblijf

In San Vicente verblijven we in ons exclusief camp dat deel uit maakt van camping ‘El Rodero’. We slapen in vierpersoonstenten en hebben een eigen ontspanningsruimte in het door ons exclusief afgehuurde camp.

Boek nu!

Buitenland

Avontuur, Surfvakantie

Vanaf € 445

27 juli - 05 augustus 2018

13 - 15 jaar

Spanje, Spanje

Programma

Surfen is deze week dé activiteit bij uitstek. De baai is een surf-veilig gebied en biedt heel wat mogelijkheden om te leren surfen. Ter ontspanning maken we een avonduitstap naar Comillas en voorzien onze monitoren onvergetelijke spelen en activiteiten.

Prijs

Prijs leden LM: €445
Prijs niet-leden: €499

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit deze brochure wordt een korting van €13 toegekend.
  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit deze brochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • VROEGBOEKKORTING voor BUITENLANDSE VAKANTIES: Voor een vlotte organisatie en om minder snelle beslissers te overtuigen, kan je een vroegboekkorting van €12 krijgen indien je boekt en het voorschot hebt betaald vóór 20 april 2018.
<
>
x