Igea Marina - Italie (PMH)

Boek nu!

Categorie

PMH

Type

PMH, Lichte tot matige mentale beperking (ZONDER m, Strand

Prijs

Vanaf € 787

Datum

10 augustus - 19 augustus 2018

Leeftijd

16 jaar en ouder

Locatie

Igea Marina, Italie

Het verblijf

Hotel Centro Vacanze de la Perla heeft een eigen zwembad en is gelegen aan het strand. Gastheer Luca ontvangt er ons in zijn vierpersoonskamers. Het gebouw is voorzien voor mensen met een beperking en heeft een lift ter beschikking. Igea Marina ligt vlakbij Rimini en San Marino.

Boek nu!

PMH

PMH, Lichte tot matige mentale beperking (ZONDER m, Strand

Vanaf € 787

10 augustus - 19 augustus 2018

16 jaar en ouder

Igea Marina, Italie

Het programma

Ontspanning staat deze week op het programma. We brengen een bezoek aan het waterpretpark en het pretpark Mirabilandia. Ook San Marino gaan we verkennen tijdens onze daguitstap. We maken tijd om eens langs de winkeltjes van Igea Marina te gaan en souvenirs te kopen.

De prijs

Prijs leden LM: € 787
Prijs niet-leden: €843

Prijs leden en niet-leden: €843

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit deze brochure wordt een korting van €13 toegekend.
  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit deze brochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • VROEGBOEKKORTING voor BUITENLANDSE VAKANTIES: Voor een vlotte organisatie en om minder snelle beslissers te overtuigen, kan je een vroegboekkorting van €12 krijgen indien je boekt en het voorschot hebt betaald vóór 20 april 2018.
<
>
x