Igea Marina (Italie) 13- 15 jaar

Boek nu!

Categorie

Buitenland

Type

Cultuur, Strand

Prijs

Vanaf € 585

Datum

10 augustus - 19 augustus 2018

Leeftijd

13 - 15 jaar

Locatie

Igea Marina, Italie

Het verblijf

Hotel Centro Vacanze de la Perla heeft een eigen zwembad en is gelegen aan het strand. Gastheer Luca ontvangt er ons in zijn vier – tot zespersoonskamers. Igea Marina ligt vlakbij Rimini en San Marino.

Boek nu!

Buitenland

Cultuur, Strand

Vanaf € 585

10 augustus - 19 augustus 2018

13 - 15 jaar

Igea Marina, Italie

Het programma

Ontspanning staat deze week op het programma. We genieten van de zon en gaan chillen aan het strand. We brengen een bezoek aan het waterpretpark en het pretpark Mirabilandia. Ook San Marino gaan we verkennen tijdens onze daguitstap.

De prijs

Prijs leden LM: €585
Prijs niet-leden: €635

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit deze brochure wordt een korting van €13 toegekend.
  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit deze brochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • VROEGBOEKKORTING voor BUITENLANDSE VAKANTIES: Voor een vlotte organisatie en om minder snelle beslissers te overtuigen, kan je een vroegboekkorting van €12 krijgen indien je boekt en het voorschot hebt betaald vóór 20 april 2018.
<
>
x