Pret-en dierenparkweek 9-12 jaar

Boek nu!

Categorie

Buitenland

Type

Dierentuinvakantie, Pretparken

Prijs

Vanaf € 494

Datum

20 juli - 27 juli 2018

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Schaijk, Nederland

Het verblijf

We verblijven op het vakantiedomein ‘De heidebloem’ in Nederland. Slapen doen we in slaapkamers van 4 tot 10 personen. Op het domein is er een zwembad en heel wat andere recreatiemogelijkheden.

Boek nu!

Buitenland

Dierentuinvakantie, Pretparken

Vanaf € 494

20 juli - 27 juli 2018

9 - 12 jaar

Schaijk, Nederland

Het programma

We krijgen een unieke blik achter de schermen van het dolfinarium in Hardewijk. We worden voor 1 dag dolfijnenverzorger en mogen er een nacht blijven slapen bij de dolfijnen! We zoeken ook andere dieren op bij ons bezoek aan de Beekse bergen. Alsof dit allemaal niet genoeg is, maken we ook een daguitstap naar de Efteling! Een betoverende vakantie die je nooit meer zal vergeten.

De prijs

Prijs leden LM: €494
Prijs niet-leden: €537

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit deze brochure wordt een korting van €13 toegekend.
  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit deze brochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • VROEGBOEKKORTING voor BUITENLANDSE VAKANTIES: Voor een vlotte organisatie en om minder snelle beslissers te overtuigen, kan je een vroegboekkorting van €12 krijgen indien je boekt en het voorschot hebt betaald vóór 20 april 2018.
<
>
x