L'Estartit 16+

Boek nu!

Categorie

Buitenland

Type

Pretparken, Strand

Prijs

Vanaf € 679

Datum

06 juli - 14 juli 2018

Leeftijd

16 jaar en ouder

Locatie

Spanje, Spanje

Het verblijf

Gastvrouw Gloria ontvangt ons deze week in hotel Santa Anna. Het hotel ligt op wandelafstand van het strand en heeft een eigen zwembad. Santa Anna bevindt zich in het centrum van het gezellige L’Estartit. We slapen er in vierpersoonskamers, elk voorzien van eigen sanitair.

Boek nu!

Buitenland

Pretparken, Strand

Vanaf € 679

06 juli - 14 juli 2018

16 jaar en ouder

Spanje, Spanje

Het programma

We genieten deze week van het strand en van de zon. We maken een over the top waanzinnige tocht naar een van de mooiste Spaanse baaitjes en zoeken verfrissing in het waterpretpark Aquadiver. Als kers op de taart gaan we naar Port Aventura, het Spaaanse eurodisney. 
Een echte vakantie voor zomergenieters!

De prijs

Prijs leden LM: €679
Prijs niet-leden: €729

Prijs leden 18+: € 729
Prijs niet leden 18+: € 745

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit deze brochure wordt een korting van €13 toegekend.
  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit deze brochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • VROEGBOEKKORTING voor BUITENLANDSE VAKANTIES: Voor een vlotte organisatie en om minder snelle beslissers te overtuigen, kan je een vroegboekkorting van €12 krijgen indien je boekt en het voorschot hebt betaald vóór 20 april 2018.
<
>
x