Aventure en France

Boek nu!

Categorie

Buitenland

Type

Outdoor, Avontuur, Natuur

Prijs

Vanaf € 699

Datum

06 juli - 14 juli 2018

Leeftijd

13 - 15 jaar

Locatie

Frankrijk, Frankrijk

Het verblijf

Deze week slaan we onze tenten op in Parc des Ecrins in het Zuiden van Frankrijk. De camping is uniek gelegen en is de uitvalbasis voor al onze activiteiten.

Boek nu!

Buitenland

Outdoor, Avontuur, Natuur

Vanaf € 699

06 juli - 14 juli 2018

13 - 15 jaar

Frankrijk, Frankrijk

Het programma

Een echt adventure-aanbod staat hier op het programma! We doen aan canyoning, via ferrata, raften en rotsklimmen. Daarnaast voorzien onze monitoren nog een flinke dosis creatieve en onvergetelijke activiteiten.

De prijs

Prijs leden LM: €699
Prijs niet-leden: €749

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit deze brochure wordt een korting van €13 toegekend.
  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit deze brochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • VROEGBOEKKORTING voor BUITENLANDSE VAKANTIES: Voor een vlotte organisatie en om minder snelle beslissers te overtuigen, kan je een vroegboekkorting van €12 krijgen indien je boekt en het voorschot hebt betaald vóór 20 april 2018.
<
>
x