Watersportvakantie 9-12 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Outdoor, Waterpret, Sport

Prijs

Vanaf € 241

Datum

12 augustus - 17 augustus 2018

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Oudenaarde, Belgiƫ

Het verblijf

The Outsider in Oudenaarde wordt deze week onze stek. We slapen er in slaapzalen van 12 personen. De slaapzalen kijken uit op het enorme meer waar alle watersportactiviteiten op zullen plaatsvinden. Daarnaast biedt het domein heel wat mogelijkheden voor de meest waanzinnige spelen.

Boek nu!

Binnenland

Outdoor, Waterpret, Sport

Vanaf € 241

12 augustus - 17 augustus 2018

9 - 12 jaar

Oudenaarde, Belgiƫ

Het programma

Op het programma deze week: WATER, WATER en nog eens WATER. Deze watersportvakantie is voor echte waterratten. Zeilen, kneeboarden, peddelsurfen,… kennen geen geheimen meer voor ons na deze fantastische week. Daarnaast nemen de crejaksiemonitoren ons mee op sleeptouw. Kampvuur, knotsgekke activiteiten en heel veel fun mogen natuurlijk niet ontbreken deze week. Wacht niet tot later, schrijf je nu in voor een vakantie aan het water! 

De prijs

Prijs leden: €241
Prijs niet leden: €271

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 20 april 2018.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x