Indianenkamp 5-8 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Themavakantie

Prijs

Vanaf € 155

Datum

22 juli - 28 juli 2018

Leeftijd

5 - 8 jaar

Locatie

Vieuxville, Belgiƫ

Het verblijf

Op dit prachtige domein vind je een mooi ingerichte gîte waar we met onze groep helemaal alleen logeren. We slapen er met vier of met zes in een mooie kamer met stapelbedden met uitzicht op het fantastische domein, het beekje en de bosrijke omgeving. Het crejaksieteam maakt er zelf de meest heerlijke gerechten. 
Meer informatie kan je vinden op: www.palogne.be/nl/groepsverblijven/2-gite-de-logne

Boek nu!

Binnenland

Themavakantie

Vanaf € 155

22 juli - 28 juli 2018

5 - 8 jaar

Vieuxville, Belgiƫ

Het programma

Uch! Tijdens deze vakantie worden we echte indianen. We leren er de taal der Indianen, gaan de strijd aan met de cowboys en zenden rooksignalen uit. We bouwen een tipi en maken een indianenkostuum. We zien jullie graag in onze indianenstam in Vieuxville. 

De prijs

Prijs leden: €155
Prijs niet leden: €190

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 20 april 2018.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x