Bluestories 13-16 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Themavakantie, Avontuur

Prijs

Vanaf € 217

Datum

07 juli - 14 juli 2018

Leeftijd

13 - 16 jaar

Locatie

Bohan, Belgiƫ

Het verblijf

De J-club is een vakantiecentrum van de liberale mutualiteit in De Ardennen. De knapzak is gelegen in het mooie Bohan en grenst aan de Semois. We verblijven er in kamers voor 4 of 6 personen die elk voorzien zijn van een eigen badkamer met douche en toilet. We logeren er tussen de bossen op een prachtig domein. 
Meer informatie vind je op: www.jclubdeknapzak.be

Boek nu!

Binnenland

Themavakantie, Avontuur

Vanaf € 217

07 juli - 14 juli 2018

13 - 16 jaar

Bohan, Belgiƫ

Het programma

Laat je tijdens deze vakantie meeslepen in een waanzinnig verhaal. Het enige dat je weet is de uitkomst… Ga als echte detective mee op zoek naar wat er is gebeurd en de feiten achter de misdaad. Ontdek door spannende opdrachten, raadsels en doordachte spelen de waarheid. Een unieke vakantie in de Ardennen, gecombineerd met een fijne kajaktocht, bosspelen en een heus kampvuur. Een vakantie voor echte Sherlocks!

De prijs

Prijs lid: €217
Prijs niet lid: € 371

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 20 april 2018.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x