Snoepvakantie 5-8 jaar (Alpacaboerderij)

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Boerderijvakantie, Dieren

Prijs

Vanaf € 115

Datum

08 april - 13 april 2018

Leeftijd

5 - 8 jaar

Locatie

Lokeren, Belgiƫ

Het Verblijf

Deze week verblijven we op de Alpacaboederij in Lokeren. 

Gastvrouw Hilde staat dag en nacht paraat om de groep alles te leren over de dieren van de boerderij. Naast alpaca's vind je er ook konijnen, geiten, koeien en zoveel meer.

Tussen het groen kan je de mooie boerderij vinden. We slapen er in slaapzalen en onze kookouders toveren er de lekkerste maaltijden op tafel. 

's Morgens worden we wakker tussen de dieren en met zicht op de boerderij en de alpaca's.

Alle informatie kan je vinden op de website van de boerderij: https://alpacalokeren.be/

Boek nu!

Binnenland

Boerderijvakantie, Dieren

Vanaf € 115

08 april - 13 april 2018

5 - 8 jaar

Lokeren, Belgiƫ

Het programma

Deze week snoepen we van alles. 
We spelen leuke spelletjes, maken de meest creatieve knutselwerkjes, leren er nieuwe vriendjes kennen en wie weet maken we wel een heerlijke snoeptaart!

Alsof dit alles nog niet genoeg is krijgen we een blik achter de schermen op de Alpacaboerderij. We voederen er de dieren, gaan eens op wandel met een Alpaca en ontdekken de andere dieren van de boerderij. 

Schrijf je snel in en kom smullen van onze vakantie!

Prijzen en kortingen

Prijs leden LM: €115
Prijs niet-leden: €145

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 20 april 2018.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x