Cursus ski- en snowboardmonitor

Boek nu!

Categorie

Ski en snowboard

Type

Outdoor, Cursus, Ski, Snowboard

Prijs

Vanaf € 506

Datum

22 december - 30 december 2017

Leeftijd

17 jaar en ouder

Locatie

Radstadt, Oostenrijk

Voorwaarde

  • 17 jaar zijn (of worden bij deelname aan de cursus) bij fungeren
  • vereist skiniveau: gesneden parrallelbochten en gecontroleerde bochten op alle niveaus
  • vereist snowboardniveau: gesneden en gecontroleerde bochten op alle niveaus

Boek nu!

Ski en snowboard

Outdoor, Cursus, Ski, Snowboard

Vanaf € 506

22 december - 30 december 2017

17 jaar en ouder

Radstadt, Oostenrijk

Cursusinhoud

Crejaksie werkt met eigen ski- en snowboardmonitoren tijdens de verschillende wintersportvakanties. Zij geven niet alleen les, maar zorgen ook 24u op 24u voor begeleiding van de deelnemers, en voorzien een fantastisch neven- en avondaanbod.

Tijdens deze cursus krijg je de verschillende ski- en snowboardniveaus terug aangeboden, met heel wat aangepaste, ludieke en speelse oefeningen. Zo kan je na de cursus zowel aan kinderen en jongeren, als aan volwassenen op recreatieve basis verschillende oefeningen aanleren en begeleiden. Dankzij allerlei hulptechnieken en oefeningen, zal je tijdens deze week ook je eigen niveau verbeteren.

Je zal beurtelings de groep medecursisten begeleiden, met aandacht voor de praktische uitvoering van de theorie op didactisch verantwoorde wijze.

Tijdens deze week krijg je ook heel wat theorie te verwerken: de taak van een ski- of snowboardmonitor, de opbouw van activiteiten en jouw rol hierin (want bij Crejaksie ben je veel meer dan alleen lesgever), didactiek, materiaalkennis, opwarming, veiligheid, EHBO, ...

Deze praktische opleiding vindt tegelijkertijd plaats met onze vakanties naar Radstadt. Dit geeft je als toekomstig ski- of snowboardmonitor de kans om onmiddellijk kennis te maken met onze werking en enkele andere ski- en snowboardmonitoren.

Slaag je voor deze cursus, dan kan je stage doen tijdens één van onze wintersportvakanties in de krokus- of paasvakantie. Om te fungeren moet je effectief 18 jaar zijn.

Onze verzekeringsservice

Inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardcursus zijn steeds de reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering.

Wij beschouwen het als een service om onze monitoren zo goed mogelijk in te dekken tegen de financiële gevolgen van ongevallen, het onderbreken van de vakantie of het niet kunnen vertrekken.

* Onze reisbijstandsverzekering dekt medische kosten in buiten- en binnenland (nazorg), repatriëringskosten, familiale bijstand in het buitenland, medisch verplicht verlengd verblijf, opsporings- en reddingskosten, …

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle specifieke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

Indien je een eigen verzekering hebt of je wenst van deze service geen gebruik te maken, kan je steeds contact opnemen met het secretariaat, waarna de kostprijs van de verzekering in mindering zal worden gebracht.

Bij stilzwijgen van een monitor bij inschrijving wordt ervan uitgegaan dat deze akkoord gaat met de bij de prijs inbegrepen verzekering.

Wij bieden je

Prijs

Lid tem 18j: €581

Niet-lid tem 18j: €631

Vanaf 18j: €689

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 6 dagen

Ski- en snowboardlessen

Verzekering

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn steeds in de prijzen van onze ski- en snowboardvakanties inbegrepen (meer info vind je verder op deze pagina onder 'Verzekeringsservice')

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

* Huur skimateriaal: €40

* Huur snowboardmateriaal: €54

* Huur helm: €10

Opgelet:

HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN EN SNOWBOARDEN!

Als Crejaksie-monitoren geven wij uiteraard het goede voorbeeld.

Verblijf

In het Jugendgästehaus Bachlehen verblijven we in 6 tot 8 persoonskamers, die allen voorzien zijn van toilet en douche. 

Na een dag intens snowboarden of geweldig skiën kunnen we even relaxen in het overdekt zwembad of ontspannen in de sporthal. 

 

Skigebied

Het prachtig skigebied biedt voldoende mogelijkheden, zowel voor beginners als voor ervaren snowboarders of skiërs. 
Onze instructeurs garanderen leerrijke en amusante lessen en zorgen voor sfeervolle avondactiviteiten.

Website skigebied: www.skiamade.com

 

 

<
>
x