Skivakantie PMH / Krokus

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Categorie

PMH

Type

PMH, Outdoor, Ski

Prijs

Vanaf € 628

Datum

09 februari - 17 februari 2018

Leeftijd

9 jaar en ouder

Locatie

Werfenweng, Oostenrijk

Wintervakantie voor personen met een mentale beperking


Deze winter organiseren we opnieuw een wintervakantie voor personen met een licht tot matige mentale beperking zonder mobiliteitsproblemen. We gaan op vakantie met een klein groepje van 4 tot 10 personen en voorzien 2 tot 3 begeleiders naargelang het aantal deelnemers.

Onze Crejaksie-monitoren hebben ervaring met 'personen met een beperking'. Zij omringen de deelnemers met de grootste zorg, geen inspanning is hen te veel. Zij voorzien activiteiten op maat, rekening houdend met de leeftijd, het niveau en de interesses van de deelnemers. 

Deze Vakantie is niet beschikbaar

PMH

PMH, Outdoor, Ski

Vanaf € 628

09 februari - 17 februari 2018

9 jaar en ouder

Werfenweng, Oostenrijk

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Verblijf

We logeren bij de gastvrije familie Steiner-Holzman in het Jugendgästehaus Berghof. Zij zullen ons verwennen met Belgisch getinte maaltijden, want de vrouw des huizes is van Belgische origine. Zelfs het vieruurtje wordt niet door hen vergeten.

We logeren er in 6- tot 8-persoonskamers. Er zijn 2 eetzalen, een pingpongruimte en een grote polyvalente zaal.

Skigebied

Jugendgästehaus Berghof ligt aan de rand van het dorp Werfenweng, een gezellig bergdropje, dicht bij de 'Wengerau', een uitzonderlijk mooie Oostenrijkse vallei. Het uitgestrekte skigebied Amadé is van hieruit vlot te bereiken. Ongetwijfeld zullen we op de mooiste plekjes in de nabije regio terechtkomen.

Naast het skiën gaan we ook sleeën, zwemmen in een subtropisch zwembad, houden we een heus sneeuwballengevecht, maken sneeuwpoppen, ... Steeds is er een fijn avondprogramma voorzien! 

www.skiamade.com

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Onze verzekeringsservice

Inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties zijn steeds de reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering.

Wij beschouwen het als een service om onze deelnemers zo goed mogelijk in te dekken tegen de financiële gevolgen van ongevallen, het onderbreken van de vakantie of het niet kunnen vertrekken.

* Onze reisbijstandsverzekering dekt medische kosten in buiten- en binnenland (nazorg), repatriëringskosten, familiale bijstand in het buitenland, medisch verplicht verlengd verblijf, opsporings- en reddingskosten, …

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle specifieke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

Indien je een eigen verzekering hebt of je wenst van deze service geen gebruik te maken, kan je steeds contact opnemen met het secretariaat, waarna de kostprijs van de verzekering in mindering zal worden gebracht.

Bij stilzwijgen van de deelnemer bij inschrijving wordt ervan uitgegaan dat deze akkoord gaat met de bij de prijs inbegrepen verzekering.

Wij bieden je

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 6 dagen

Skilessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestel namiddag) door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Verzekering

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn steeds in de prijzen van onze ski- en snowboardvakanties inbegrepen (meer info vind je verder op deze pagina onder 'Verzekeringsservice')

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

* Huur skimateriaal (helm inbegrepen): €52

* Huur helm afzonderlijk: €6

 

Opgelet:

HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN 

Uit veiligheidsoverwegingen mogen kinderen t.e.m. 15 jaar in Oostenrijk alleen nog met een helm de skipiste op.

Bij Crejaksie gaan we nog een stap verder en is iedereen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën of het snowboarden.

De skihelm is tegenwoordig een onmisbaar en cool accessoire voor echte wintersporters.

We bieden de mogelijkheid om via Crejaksie de helm bijkomend te huren. Onze reisleiders en monitoren zie je uiteraard ook met een helm op de piste!

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Deze Vakantie is niet beschikbaar

<
>
x