Ski & Snowboard / Krokus / 13-15j

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Categorie

Ski en snowboard

Type

Outdoor, Ski, Snowboard

Prijs

Vanaf € 640

Datum

09 februari - 17 februari 2018

Leeftijd

13 - 15 jaar

Locatie

Zell am See, Oostenrijk

Verblijf

Logeren doen we in club Kitzsteinhorn in 4- tot 8-persoonskamers, elk voorzien van eigen douche en toilet.

De accommodatie biedt ons de nodige ontspanning na een dag intensief skiën of snowboarden. Er is een sportzaal, een trampolinezaal, we kunnen er klimmen of gebruik maken van de cinemazaal.Deze Vakantie is niet beschikbaar

Ski en snowboard

Outdoor, Ski, Snowboard

Vanaf € 640

09 februari - 17 februari 2018

13 - 15 jaar

Zell am See, Oostenrijk

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Onze verzekeringsservice

Inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties zijn steeds de reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering.

Wij beschouwen het als een service om onze deelnemers zo goed mogelijk in te dekken tegen de financiële gevolgen van ongevallen, het onderbreken van de vakantie of het niet kunnen vertrekken.

* Onze reisbijstandsverzekering dekt medische kosten in buiten- en binnenland (nazorg), repatriëringskosten, familiale bijstand in het buitenland, medisch verplicht verlengd verblijf, opsporings- en reddingskosten, …

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle specifieke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

Indien je een eigen verzekering hebt of je wenst van deze service geen gebruik te maken, kan je steeds contact opnemen met het secretariaat, waarna de kostprijs van de verzekering in mindering zal worden gebracht.

Bij stilzwijgen van de deelnemer bij inschrijving wordt ervan uitgegaan dat deze akkoord gaat met de bij de prijs inbegrepen verzekering.

Wij bieden je

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 6 dagen

Ski- en snowboardlessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestal namiddag) door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Verzekering

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn steeds in de prijzen van onze ski- en snowboardvakanties inbegrepen (meer info vind je verder op deze pagina onder 'Verzekeringsservice')

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

* Huur skimateriaal: €50

* Huur snowboardmateriaal: €65

* Huur helm: €10

Opgelet:

HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN EN SNOWBOARDEN!

Uit veiligheidsoverwegingen mogen kinderen t.e.m. 15 jaar in Oostenrijk alleen nog met een helm de skipiste op.

Bij Crejaksie gaan we nog een stap verder en is iedereen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën of het snowboarden.

De ski- en snowboardhelm is tegenwoordig een onmisbaar en cool accessoire voor echte wintersporters.

We bieden de mogelijkheid om via Crejaksie de helm bijkomend te huren. Onze reisleiders en monitoren zie je uiteraard ook met een helm op de piste!

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Skigebied

Ook op de piste worden we verwend. We trekken zowel naar Zell Am See als naar Kaprun. Meer dan 50 kabelbanen, zetel- en sleepliften zorgen ervoor dat we de meest fantastische pistes kunnen ontdekken. Bovendien is Kaprun een sneeuwzeker gebied. Fun verzekerd dus!

Onze ervaren begeleiders hebben er alvast zin, hopelijk jullie ook!

Website skigebied:  www. kitzsteinhorn.at

 

Deze Vakantie is niet beschikbaar

<
>
x