Ski / Krokus / 9-12j

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Categorie

Ski en snowboard

Type

Outdoor, Ski

Prijs

Vanaf € 595

Datum

09 februari - 17 februari 2018

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Werfenweng, Oostenrijk

Verblijf

Naar jaarlijkse gewoonte trekken we ook dit jaar naar onze vaste stek in Werfenweng. De gastvrije familie Steiner-Holzman ontvangt ons graag in het Jugendgästehaus Berghof. De vrouw des huizes is van Belgische origine en tovert de heerlijkste gerechten op tafel na een dagje skiplezier.

We slapen in 6 tot 8-persoonskamers. Daarnaast is er ook een pingpong- en ontspanningsruimte voorzien. Om onze spieren soepel te houden voor het skiën plannen we ook een uitstapje naar het zwembad.Deze Vakantie is niet beschikbaar

Ski en snowboard

Outdoor, Ski

Vanaf € 595

09 februari - 17 februari 2018

9 - 12 jaar

Werfenweng, Oostenrijk

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Skigebied

Jugendgästehaus Berghof ligt aan de rand van het dorp Werfenweng, een gezellig bergdropje, dicht bij de 'Wengerau', een uitzonderlijk mooie Oostenrijkse vallei. Het uitgestrekte skigebied Amadé is van hieruit vlot te bereiken. Dag 1 Starten we in het hooggelegen en welafgebakende skigebied van Werfenweng (van 1000m tot 1836 m). De volgende dagen vertrekken we naar het skigebied "Amandé Zauchensee" om opnieuw te eindigen in Werfenweng. Ongetwijfeld zullen we op de mooiste plekjes terechtkomen.

Naast het skiën gaan we ook sleeën, zwemmen in een subtropisch zwembad, houden we een heus sneeuwballengevecht, ... 

 

 

Onze verzekeringsservice

Inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties zijn steeds de reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering.

Wij beschouwen het als een service om onze deelnemers zo goed mogelijk in te dekken tegen de financiële gevolgen van ongevallen, het onderbreken van de vakantie of het niet kunnen vertrekken.

* Onze reisbijstandsverzekering dekt medische kosten in buiten- en binnenland (nazorg), repatriëringskosten, familiale bijstand in het buitenland, medisch verplicht verlengd verblijf, opsporings- en reddingskosten, …

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle specifieke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

Indien je een eigen verzekering hebt of je wenst van deze service geen gebruik te maken, kan je steeds contact opnemen met het secretariaat, waarna de kostprijs van de verzekering in mindering zal worden gebracht.

Bij stilzwijgen van de deelnemer bij inschrijving wordt ervan uitgegaan dat deze akkoord gaat met de bij de prijs inbegrepen verzekering.

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Wij bieden je

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 6 dagen

Skilessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestal namiddag) door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Verzekering

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn steeds in de prijzen van onze ski- en snowboardvakanties inbegrepen (meer info vind je verder op deze pagina onder 'Verzekeringsservice')

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

* Huur skimateriaal (helm inbegrepen): €52

* Huur helm afzonderlijk: €6

Opgelet:

HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN EN SNOWBOARDEN!

Uit veiligheidsoverwegingen mogen kinderen t.e.m. 15 jaar in Oostenrijk alleen nog met een helm de skipiste op.

Bij Crejaksie gaan we nog een stap verder en is iedereen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën of het snowboarden.

De ski- en snowboardhelm is tegenwoordig een onmisbaar en cool accessoire voor echte wintersporters.

We bieden de mogelijkheid om via Crejaksie de helm bijkomend te huren. Onze reisleiders en monitoren zie je uiteraard ook met een helm op de piste!

Deze Vakantie is niet beschikbaar

<
>
x