Citytrip Londen

Boek nu!

Categorie

Buitenland

Type

Citytrip, Cultuur

Prijs

Vanaf € 261

Datum

26 december - 28 december 2017

Leeftijd

16 jaar en ouder

Locatie

Londen, Verenigd Koninkrijk

Programma

Did someone say Christmasshopping?!
Kerstmis… De periode bij uitstek om Londen te ontdekken. We trekken 3 dagen lang door het mooie Londen.

Samen met twee ervaren monitoren ontdekken we de leukste winkels van Londen. We maken een tussenstop in Harrods en bezoeken lokale winkeltjes en marktjes. De uitstappen die we verder nog maken worden beslist in samenspraak met de groep. ’s Avonds proeven we van het bruisende stadsleven. Kortom, dé ideale trip om het jaar mee af te sluiten.

Join us and shop until you drop!

Boek nu!

Buitenland

Citytrip, Cultuur

Vanaf € 261

26 december - 28 december 2017

16 jaar en ouder

Londen, Verenigd Koninkrijk

Verblijf

We slapen in hotel Generator Londen. Vanaf onze slaapplaats sta je te voet op 5 min. bij enkele van Londens bekendste bezienswaardigheden zoals de Big Ben en Londen Eye. 

Zakgeld

Voor de citytrip naar Londen is het treinvervoer, het logement in hotel Generator (zie verblijf), 2x ontbijt en 24/24u begeleiding van de deelnemers inbegrepen in de prijs.

Overige maaltijden, drinken en facultatieve inkomgelden worden door de deelnemer ter plaatse zelf betaald. De meeste musea die we bezoeken, zijn gratis voor jongeren t.e.m. 26 jaar. De begeleiders tippen de deelnemers toffe eetgelegenheden aan een voordelige prijs. Ook is er de mogelijkheid tot shoppen.

Vergeet dus zeker geen zakcentje te voorzien (in Britse ponden)!

Je kan natuurlijk zelf euro's wisselen, maar nog handiger is het om gewoon geld af te halen in Engeland zelf. Hoewel hiervoor een klein bedrag in rekening wordt gebracht, is het toch voordeliger. Er zijn veel geldautomaten te vinden in de stad ('cash machine' of 'cashpoint' of 'ATM' genaamd). De meeste accepteren internationale kaarten met het Visa, Plus, Mastercard, Cirrus of Maestro-teken.

Vervoer

Met de Eurostar staan we op iets minder dan 2 uur tijd vanuit Brussel-Zuid in Londen. 


<
>
x