Kinderboerderij Herfst Intern 9-12 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Boerderijvakantie

Prijs

Vanaf € 199

Datum

29 oktober - 03 november 2017

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Pulle, Belgiƫ

Het verblijf

’t groenhof in Pulle is een super leuke doe-mee-boerderij in het hartje van de Antwerpse kempen. Carine en haar ploeg ontvangen er ons met open armen en maken er de lekkerste boerderijmaaltijden. We slapen in mooie, ruime slaapzalen en vervelen er ons niet. We doen de meest gekke boerderij-activiteiten en wie weet houden we wel eens een kampvuur!
Meer informatie vind je op www.groenhof.be

Boek nu!

Binnenland

Boerderijvakantie

Vanaf € 199

29 oktober - 03 november 2017

9 - 12 jaar

Pulle, Belgiƫ

Het programma

Deze week worden jullie ondergedompeld in de wereld van de boeren en boerinnen. Maak kennis met  het boerderijleven op deze échte boerderij. We mogen de dieren zelf verzorgen, eten geven en hun stal opkuisen. We leren er hoe we kaarsen moeten maken, maken confituur en ook heerlijk brood om onze confituur op te smeren. De beestige boerderij wacht op jou!

De prijs

Prijs leden: € 199
Prijs niet leden: € 230

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 17 april 2017.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x