Into the woods 13-16 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Themavakantie, Outdoor, Avontuur

Prijs

Vanaf € 222

Datum

22 augustus - 29 augustus 2020

Leeftijd

13 - 16 jaar

Locatie

Bohan, Belgiƫ

Highlights

  • Gratis T-shirt
  • Gratis en begeleid treinvervoer
  • Verblijf in 4 of 6 persoonskamers met eigen sanitair
  • Kajaktocht
  • Zwemmen in de Semois

Boek nu!

Binnenland

Themavakantie, Outdoor, Avontuur

Vanaf € 222

22 augustus - 29 augustus 2020

13 - 16 jaar

Bohan, Belgiƫ

Programma

Into the woods

Deze week laten we ons onderdompelen in het Ardennenleven. We bouwen de grootste kampen, nemen een duik in de Semois, trekken naar het bos, leren technieken om te overleven in het bos, spelen de leukste spelletjes en als kers op de taart maken we een heuse kajaktocht. Ook een echt avonturen-kampvuur mag niet ontbreken!

Verblijf

De J-club is een vakantiecentrum van de liberale mutualiteit in de Ardennen, gelegen in het mooie Bohan en grenzend aan de Semois. We verblijven er in kamers voor 4 of 6 personen die elk voorzien zijn van een eigen badkamer met douche en toilet. We logeren er tussen de bossen op een prachtig domein, waar de gastvrouw heerlijke maaltijden voorziet voor ons.

Prijzen en kortingen

Prijs

Lid Liberale Mutualiteit: €222

Niet-lid: €375

Optioneel: Annulatieverzekering: €19

Kortingen

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 24 april 2020.

Korting voor leden en niet leden:

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.
<
>
x