Crejaksie Kriebels 5-8 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Dierentuinvakantie, Themavakantie

Prijs

Vanaf € 115

Datum

23 augustus - 28 augustus 2020

Leeftijd

5 - 8 jaar

Locatie

Lokeren, Belgiƫ

Highlights

  • Gratis T-shirts
  • Overnachting in gezellige slaapzalen
  • Blik achter de schermen van de alpacaboerderij
  • Samen knutselen & een megafuif organiseren

Boek nu!

Binnenland

Dierentuinvakantie, Themavakantie

Vanaf € 115

23 augustus - 28 augustus 2020

5 - 8 jaar

Lokeren, Belgiƫ

Programma

Crejaksie Kriebels

Deze week biedt een grote mix aan activiteiten: we spelen de meest knotsgekke spelen, knutselen en fratsen er op los, houden een multi mega fuif en maken vrienden voor het leven. Als kers op de taart krijgen we een unieke blik achter de schermen van de Alpacaboerderij. We mogen de dieren voederen en maken er een wandeling mee. Daarnaast maken we ook kennis met de andere dieren van de boerderij.

Verblijf

Deze week verblijven we op de alpacaboerderij in Lokeren. Gastvrouw Hilde staat dag en nacht paraat om de groep alles te leren over de dieren van de boerderij. Naast alpaca's vind je er ook konijnen, geiten, koeien en zoveel meer. In deze prachtige boerderij is het heerlijk ontwaken tussen de dieren, met zicht op het groen. Onze kookouders toveren er de lekkerste maaltijden op tafel.

Prijzen en kortingen

Prijs

Lid Liberale Mutualiteit: €115

Niet-lid: €145

Optioneel: Annulatieverzekering: €19

Kortingen

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 24 april 2020.

Korting voor leden en niet leden:

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.
<
>
x