Boerenstebuiten 9-12 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Boerderijvakantie

Prijs

Vanaf € 135

Datum

16 augustus - 21 augustus 2020

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Brakel, België

Highlights

  • Gratis T-Shirt
  • Proeven van het boerderijleven
  • Overnachting in slaapkamers van 4 tot 10 personen
  • Verzorging van de boerderijdieren

Boek nu!

Binnenland

Boerderijvakantie

Vanaf € 135

16 augustus - 21 augustus 2020

9 - 12 jaar

Brakel, België

Programma

Boerenstebuiten 9-12

Diggie is een echte doe-mee boerderij. We worden omgetoverd tot echte boeren en boerinnen: we verzorgen de dieren, mesten de stallen uit, maken onze eigen choco, bakken brood en maken onze eigen kaarsen! Daarnaast voorzien de crejaksiemonitoren heel wat leuke activiteiten en spelletjes. Dit wil je niet missen!

Verblijf

Deze week verblijven we op de kinderboerderij Diggie in Brakel. We slapen als enige op de boerderij, in slaapkamers van 4 tot 10 personen. De Crejaksie-kookploeg zorgt elke dag voor heerlijke maaltijden. Op de boerderij is er een eigen moestuin en leven we tussen een hoop boerderijdieren zoals ezels, kippen, konijnen, pony's, ... Bovendien heeft de boerderij een echte hooizolder!

Prijzen en kortingen

Prijs

Lid Liberale Mutualiteit: €135

Niet-lid: €170

Optioneel: Annulatieverzekering: €19

Kortingen

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 24 april 2020.

Korting voor leden en niet leden:

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.
<
>
x