Kennismakingsvakantie 5-8 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Boerderijvakantie

Prijs

Vanaf € 135

Datum

16 augustus - 21 augustus 2020

Leeftijd

5 - 8 jaar

Locatie

Brakel, Belgiƫ

Programma

Kennismakingsvakantie 5-8

Deze vakantie is er voor jongens en meisjes die voor de eerste keer op vakantie gaan. Tijdens de eerste twee dagen sluit je aan bij de vakantie die op dat moment doorgaat (voor deze week is dit: Op de boerderij). Vind je het zo leuk dat je wil blijven, dan kan je net zoals de andere kinderen blijven tot het einde van de week. De kampverantwoordelijke en de mensen van het secretariaat doen hiervoor het nodige.

De tweede volledige kampdag belt de kampverantwoordelijke en wordt er in onderling overleg beslist of je kapoen al dan niet langer blijft. Je betaalt bij inschrijving de volledige vakantieweek, indien jouw kindje niet langer blijft dan betalen wij het verschil terug.

Ideaal voor kindjes die de eerste keer op kamp gaan!

Boek nu!

Binnenland

Boerderijvakantie

Vanaf € 135

16 augustus - 21 augustus 2020

5 - 8 jaar

Brakel, Belgiƫ

Verblijf

Deze week verblijven we op de kinderboerderij Diggie in Brakel. We slapen als enige op de boerderij, in slaapkamers van 4 tot 10 personen. De Crejaksie-kookploeg zorgt elke dag voor heerlijke maaltijden. Op de boerderij is er een eigen moestuin en leven we tussen een hoop boerderijdieren zoals ezels, kippen, konijnen, pony's, ... Bovendien heeft de boerderij een echte hooizolder!

Prijzen en kortingen

Prijs

Lid Liberale Mutualiteit: €135

Niet-lid: €170

Optioneel: Annulatieverzekering: €19

Kortingen

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 24 april 2020.

Korting voor leden en niet leden:

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.
<
>
x