Ruiters en Amazones 9-12 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Paardrijvakantie

Prijs

Vanaf € 259

Datum

02 augustus - 08 augustus 2020

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Graide, Belgiƫ

Programma

Ruiters en Amazones 9-12

Op de manège l’Avrainchenet worden we door gastvrouw Carine verwelkomd voor een weekje tussen de paarden. Zowel beginnende als gevorderde ruiters kunnen er naar hartenlust genieten van de paarden en de natuur. We leren er ons paard zadelen en maken dagelijks tijd voor de verzorging van de dieren. Daarnaast voorzien de Crejaksiemonitoren heel wat leuke nevenactiviteiten. Dé ideale vakantie voor paardenliefhebbers!

Boek nu!

Binnenland

Paardrijvakantie

Vanaf € 259

02 augustus - 08 augustus 2020

9 - 12 jaar

Graide, Belgiƫ

Highlights

  • Dagelijks paardrijden
  • Verblijf in tenten
  • Paardrijlessen gegeven door ervaren lesgever
  • Gratis T-Shirt
  • Slapen in tenten

Verblijf

Al jaar en dag trekken we voor onze paardrijvakantie naar het mooie Graide. De manège is gelegen in de Ardennen, tussen de bossen en velden. Met zowel een binnen- als buitenpiste en 26 hectare weiland is dit dé ideale locatie voor een onvergetelijke week tussen de paarden. De kleinsten onder ons slapen binnen in de manège en voor de oudere jongeren worden er tenten opgezet waar we in overnachten. Douchen kunnen we allemaal in de gebouwen van de manège.

Prijzen en kortingen

Prijs

Lid Liberale Mutualiteit: €259

Niet-lid: €296

Optioneel: Annulatieverzekering: €19

Kortingen

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 24 april 2020.

Korting voor leden en niet leden:

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.
<
>
x