Adventure XL + Frans 12-14 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Themavakantie, Taalvakantie, Avontuur

Prijs

Vanaf € 299

Datum

25 juli - 01 augustus 2020

Leeftijd

13 - 16 jaar

Locatie

Vieuxville, Belgiƫ

Highlights

  • Gratis T-shirt
  • Verblijf in 4 tot 6 persoonskamers
  • Adventure activiteiten gegeven door ervaren outdoor lesgevers
  • 3u/dag Franse les
  • Gratis en begeleid treinvervoer

Boek nu!

Binnenland

Themavakantie, Taalvakantie, Avontuur

Vanaf € 299

25 juli - 01 augustus 2020

13 - 16 jaar

Vieuxville, Belgiƫ

Programma

Adventure XL + Frans

Bonjour! Deze week krijg je een taalbad en word je ondergedompeld in de Franse taal. We werken hiervoor samen met Berlitz. Berlitz is een van de bekendste namen op het gebied van taalonderwijs. De nadruk tijdens deze taalvakantie ligt vooral in het spreken van de Franse taal. Er worden drie lesuren per dag voorzien. Op het einde van de week ontvang je een certificaat. Natuurlijk doen we ook andere dingen, naast de lessen frans laten de crejaksiemonitoren je proeven van het echte ardennenleven en sluiten we voor een aantal activiteiten aan bij de durvers van pure adventure. Bonnes vacances!

Verblijf

Op dit prachtige domein vind je een mooi ingerichte gîte, die we hélemaal alleen hebben voor onze groep. We slapen er met 4 of 6 in een mooie kamer met uitzicht op het fantastische domein, het beekje en de bosrijke omgeving. Het kookteam van Crejaksie staat in voor heerlijke gerechten.

Prijzen en kortingen

Prijs

Lid Liberale Mutualiteit: €299

Niet-lid: €337

Optioneel: Annulatieverzekering: €19

Kortingen

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 24 april 2020.

Korting voor leden en niet leden:

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.
<
>
x