Actie in de Ardennen 9-12 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Themavakantie, Avontuur

Prijs

Vanaf € 225

Datum

25 juli - 01 augustus 2020

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Vieuxville, Belgiƫ

Highlights

  • Verblijf in 4 tot 6 persoonskamers
  • Adventure activiteiten gegeven door ervaren outdoor lesgevers
  • Gratis T-shirt
  • Gratis en begeleid treinvervoer

Boek nu!

Binnenland

Themavakantie, Avontuur

Vanaf € 225

25 juli - 01 augustus 2020

9 - 12 jaar

Vieuxville, Belgiƫ

Programma

Actie in de Ardennen

Tijdens onze vakantie in Vieuxville staat avontuur centraal. Verscholen in een prachtig stukje natuur vinden we het adventurepark waar we de meest fantastische activiteiten doen. Zo staan rappel, death ride, hoogteparcours en zoveel meer op het programma. Deze activiteiten worden begeleid door professioneel opgeleide outdoor lesgevers. Daarnaast voorzien de Crejaksie monitoren ook nog toffe en uitdagende spelletjes om deze week een topweek te maken.

Verblijf

Op dit prachtige domein vind je een mooi ingerichte gîte, die we hélemaal alleen hebben voor onze groep. We slapen er met 4 of 6 in een mooie kamer met uitzicht op het fantastische domein, het beekje en de bosrijke omgeving. Het kookteam van Crejaksie staat in voor heerlijke gerechten.

Prijzen en kortingen

Prijs

Lid Liberale Mutualiteit: €225

Niet-lid: €257

Optioneel: Annulatieverzekering: €19

Kortingen

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 24 april 2020.

Korting voor leden en niet leden:

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.
<
>
x