Kriebels in de Ardennen 5-8 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Themavakantie, Avontuur

Prijs

Vanaf € 155

Datum

25 juli - 01 augustus 2020

Leeftijd

5 - 8 jaar

Locatie

Vieuxville, Belgiƫ

Highlights

  • Gratis T-shirt
  • Verblijf in 4 tot 6 persoonskamers
  • Adventure activiteiten gegeven door ervaren outdoor lesgevers
  • Gratis en begeleid treinvervoer

Boek nu!

Binnenland

Themavakantie, Avontuur

Vanaf € 155

25 juli - 01 augustus 2020

5 - 8 jaar

Vieuxville, Belgiƫ

Het programma

Kriebels in de Ardennen

Tijdens onze vakantie in Vieuxville zijn de bossen geen onbekend terrein meer. We ontdekken er de leukste bospadjes, doen een zoektocht naar de kriebelbeestjes en spelen de leukste spelletjes op ons terrein. Voel jij het ook al kriebelen?

Verblijf

Op dit prachtige domein vind je een mooi ingerichte gîte, die we hélemaal alleen hebben voor onze groep. We slapen er met 4 of 6 in een mooie kamer met uitzicht op het fantastische domein, het beekje en de bosrijke omgeving. Het kookteam van Crejaksie staat in voor heerlijke gerechten.

Prijzen en kortingen

Prijs

Lid Liberale Mutualiteit: €155

Niet-lid: €190

Optioneel: Annulatieverzekering: €19

Kortingen

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 24 april 2020.

Korting voor leden en niet leden:

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.
<
>
x