De ontdekkingsreiziger 9-12 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Avontuur, Natuur

Prijs

Vanaf € 199

Datum

05 juli - 10 juli 2020

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

De Hoge Rielen Kasterlee, Belgiƫ

Highlights

  • Gratis T-shirt
  • Overnachting in ons eigen vakantiehuis
  • Midden in de natuur
  • Adventure activiteiten begeleid door gespecialiseerde lesgevers
  • Survival en vlottenbouw

Boek nu!

Binnenland

Avontuur, Natuur

Vanaf € 199

05 juli - 10 juli 2020

9 - 12 jaar

De Hoge Rielen Kasterlee, Belgiƫ

Programma

De ontdekkingsreizigers

Onze week in de hoge rielen wordt een combinatie van adventure en andere activiteiten. Het gebouw en domein leent er zich toe ons volledig uit te leven in de bossen. Voor de 9-12 jarigen komen survival technieken aan bod en voor de 13-16 jarigen een klimparcours in het klimbos. Beide groepen wagen zich ook aan het maken van vlotten en dan testen we meteen of we blijven drijven.

Verblijf

De geur van dennenbomen komt je tegemoet wanneer je het domein van de Hoge Rielen opwandelt. We slapen deze week in een van de vele vakantiehuisjes, genaamd ‘Penseel’. Van hieruit hebben we een heel speelbos ter beschikking, een zwemplas, klimparcours en sportvelden. Alles dus om ons een hele week uit te leven. De maaltijden worden voorzien door de mensen van het domein zelf in het restaurant, het ontbijt voorzien we zelf. We slapen er in kamers van 4 tot 6 personen met gedeeld sanitair.

Prijzen en kortingen

Prijs

Lid Liberale Mutualiteit: €199

Niet-lid: €239

Optioneel: Annulatieverzekering: €19

Kortingen

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 24 april 2020.

Korting voor leden en niet leden:

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.
<
>
x