Snoezelvakantie 5+

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Categorie

PMH

Type

PMH, Ernstig tot diep mentale handicap, Strand

Prijs

Vanaf € 415

Datum

26 juli - 01 augustus 2020

Leeftijd

5 jaar en ouder

Locatie

De Panne, Belgiƫ

Personen met een beperking (PMH)

Iedereen verdient vakantie. Ook personen met een beperking. Tijdens onze vakanties gericht op deze doelgroep gaan we wandelen, zijn we creatief bezig en gaan we op uitstap. Zo kunnen we heerlijk ontspannen met leeftijdsgenoten. Een team van gemotiveerde animatoren zullen onze vakantie begeleiden, rekening houdend met de capaciteiten en leefwereld van de deelnemers. Voor onze begeleiding is geen inspanning te veel. Zij omringen onze vakantiegangers met de grootste zorg en zorgen ze voor een boeiend programma.

Deze Vakantie is niet beschikbaar

PMH

PMH, Ernstig tot diep mentale handicap, Strand

Vanaf € 415

26 juli - 01 augustus 2020

5 jaar en ouder

De Panne, Belgiƫ

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Programma

Snoezel Z4
Ernstig tot diepe mentale beperking voor deelnemers vanaf 5 jaar.

Voor onze snoezelaars bieden wij een vakantie aan dat compleet op maat gemaakt is. Bij elke deelnemer wordt er voor aanvang van de vakantie geluisterd naar de wensen en de noden (dit via het papieren inschrijvingsformulier). Zo vinden alle gewenste activiteiten een plaatsje op de planning. Gaan wandelen? Naar het strand of genieten van het snoezel aanbod? Daar zorgen wij voor!

Verblijf

J-Club 
Blauwe Distelweg 2 – 8660 De Panne
T 058 41 23 41 – F 058 42 12 68
E-mail: J-club@telenet.be
www.j-club.be

Het jeugdvakantiecentrum bij uitstek van de liberale mutualiteiten, gelegen in het hartje van de Westhoek en omgeven door een prachtig bos en duinenlandschap. De J-Club ligt op een boogscheut van het centrum en het strand van De Panne .

Een unieke ligging

J-Club is gemakkelijk te bereiken via:

 • De trein tot Adinkerke – tram naar De Panne – tramhalte kerk
 • De autostrade Brussel – Jabbeke - Veurne (afrit Veurne, baan Veurne – De Panne)
 • De autostrade Kortrijk - Ieper (baan Ieper - Veurne - De Panne)

Maaltijden

J-Club zorgt voor lekkere en evenwichtige maaltijden en besteedt de nodige aandacht aan de wensen van vegetariërs e.a. Alle drankjes zijn aan democratische prijzen.

Kamers

J-Club beschikt over mooie moderne vierpersoonskamers met douche en toilet, die comfort op maat bieden.

Ontspanningsmogelijkheden in en rond J-Club

 • Tennisterreinen in open lucht
 • Omnisportterrein
 • Volledig vernieuwd speelplein, aangepast aan alle leeftijden
 • Petanquebanen
 • Wandelpaden
 • Fit-o-meter
 • Sporthal en overdekt zwembad op 500m
 • Uniek natuurreservaat
 • Uitgestrekt strand

J-Club heeft tevens ook een uniek vakantieverblijf in de Ardennen voor scholen, clubs en jeugdverenigingen, dat zoals aan zee ook activiteiten op maat kan organiseren.


De vakanties in de J-Club zijn een vast gegeven binnen Crejaksie. Jaar na jaar hebben we er een ruim aanbod aan themavakanties. We bieden een mix aan van fantasierijke vakanties, doorweven met een aangenaam sport- en spelelement, voor elk wat wils. Waag je kans en laat je onderdompelen in een spetterend aanbod. De heer en mevrouw Raymaekers, de uitbaters van de J-Club, zorgen voor een warm onthaal en staan steeds klaar voor ons.

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Prijzen en kortingen

Prijs

Lid Liberale Mutualiteit: €415

Niet-lid: €590

Optioneel: Annulatieverzekering: €19

Kortingen

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

 • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
 • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 24 april 2020.

Korting voor leden en niet leden:

 • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Deze Vakantie is niet beschikbaar

<
>
x