Kennismakingsvakantie 5-8 jaar

Boek nu!

Categorie

Aan zee

Type

Themavakantie, Strand

Prijs

Vanaf € 235

Datum

11 juli - 18 juli 2020

Leeftijd

5 - 8 jaar

Locatie

De Panne, Belgiƫ

Programma

Kennismakingsvakantie

Deze vakantie is er voor jongens en meisjes die voor de eerste keer op vakantie gaan. Tijdens de eerste twee dagen sluit je aan bij de vakantie die op dat moment doorgaat (deze week is dit: Later word ik). Vind je het zo leuk dat je wil blijven, dan kan je net zoals de andere kinderen blijven tot het einde van de week. De kampverantwoordelijke en de mensen van het secretariaat doen hiervoor het nodige.

De tweede volledige kampdag belt de kampverantwoordelijke en wordt er in onderling overleg beslist of je kapoen al dan niet langer blijft. Je betaalt bij inschrijving de volledige vakantieweek, indien jouw kindje niet langer blijft dan betalen wij het verschil terug.

Ideaal voor kindjes die de eerste keer op kamp gaan!

Boek nu!

Aan zee

Themavakantie, Strand

Vanaf € 235

11 juli - 18 juli 2020

5 - 8 jaar

De Panne, Belgiƫ

Verblijf

J-Club 
Blauwe Distelweg 2 – 8660 De Panne
T 058 41 23 41 – F 058 42 12 68
E-mail: J-club@telenet.be
www.j-club.be

Het jeugdvakantiecentrum bij uitstek van de liberale mutualiteiten, gelegen in het hartje van de Westhoek en omgeven door een prachtig bos en duinenlandschap. De J-Club ligt op een boogscheut van het centrum en het strand van De Panne .

Een unieke ligging

J-Club is gemakkelijk te bereiken via:

 • De trein tot Adinkerke – tram naar De Panne – tramhalte kerk
 • De autostrade Brussel – Jabbeke - Veurne (afrit Veurne, baan Veurne – De Panne)
 • De autostrade Kortrijk - Ieper (baan Ieper - Veurne - De Panne)

Maaltijden

J-Club zorgt voor lekkere en evenwichtige maaltijden en besteedt de nodige aandacht aan de wensen van vegetariërs e.a. Alle drankjes zijn aan democratische prijzen.

Kamers

J-Club beschikt over mooie moderne vierpersoonskamers met douche en toilet, die comfort op maat bieden.

Ontspanningsmogelijkheden in en rond J-Club

 • Tennisterreinen in open lucht
 • Omnisportterrein
 • Volledig vernieuwd speelplein, aangepast aan alle leeftijden
 • Petanquebanen
 • Wandelpaden
 • Fit-o-meter
 • Sporthal en overdekt zwembad op 500m
 • Uniek natuurreservaat
 • Uitgestrekt strand

J-Club heeft tevens ook een uniek vakantieverblijf in de Ardennen voor scholen, clubs en jeugdverenigingen, dat zoals aan zee ook activiteiten op maat kan organiseren.


De vakanties in de J-Club zijn een vast gegeven binnen Crejaksie. Jaar na jaar hebben we er een ruim aanbod aan themavakanties. We bieden een mix aan van fantasierijke vakanties, doorweven met een aangenaam sport- en spelelement, voor elk wat wils. Waag je kans en laat je onderdompelen in een spetterend aanbod. De heer en mevrouw Raymaekers, de uitbaters van de J-Club, zorgen voor een warm onthaal en staan steeds klaar voor ons.

Korting en verzekering

Prijs

Lid Liberale Mutualiteit: €235

Niet-lid: €414

Optioneel: Annulatieverzekering: €19

Kortingen

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

 • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
 • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 24 april 2020.

Kortingen voor leden en niet leden:

 • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.
<
>
x