Ski en snowboard / Krokus / 13-15

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Categorie

Ski en snowboard

Type

Ski, Snowboard

Prijs

Vanaf € 694

Datum

21 februari - 29 februari 2020

Leeftijd

13 - 15 jaar

Locatie

San Sicario, Italie

Highlights

  • Nederlandstalige lesgever
  • gratis hoodie
  • gratis gadget

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Ski en snowboard

Ski, Snowboard

Vanaf € 694

21 februari - 29 februari 2020

13 - 15 jaar

San Sicario, Italie

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Verblijf

NIEUW in ons aanbod dit jaar: San Sicario, Italië! We logeren er in het Olympic Center waar we kunnen genieten van de heerlijke Italiaanse keuken en heel wat faciliteiten.

 

Skigebied

Skiën en snowboarden doen we in het skigebied Vialattea dat op de grens ligt tussen Italië en Frankrijk. Het skigebied biedt een waaier aan mogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren skiërs en boarders. Na het sporten is er tijd voor ontspanning. Het animatorenteam staat elke dag klaar om jullie te begeleiden door de bergen en met leuke activiteiten. 

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Wij bieden je

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 7 dagen

Skilessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestal namiddag) door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

Opgelet:

HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN EN SNOWBOARDEN!

Uit veiligheidsoverwegingen mogen kinderen t.e.m. 15 jaar in Oostenrijk alleen nog met een helm de skipiste op.

Bij Crejaksie gaan we nog een stap verder en is iedereen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën of het snowboarden.

De ski- en snowboardhelm is tegenwoordig een onmisbaar en cool accessoire voor echte wintersporters.

We bieden de mogelijkheid om via Crejaksie de helm bijkomend te huren. Onze reisleiders en monitoren zie je uiteraard ook met een helm op de piste!

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen (€29).

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle speciļ¬eke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

 

Deze Vakantie is niet beschikbaar

Deze Vakantie is niet beschikbaar

<
>
x