Wandelvakantie PMH

Boek nu!

Categorie

PMH

Type

PMH, Wandelvakantie

Prijs

Vanaf € 630

Datum

21 februari - 29 februari 2020

Leeftijd

9 jaar en ouder

Locatie

Werfenweng, Oostenrijk

Wintervakantie voor personen met een mentale beperking

Deze winter organiseren we opnieuw een wintervakantie voor personen met een lichte tot matige mentale beperking zonder mobiliteitsproblemen. We gaan op vakantie met een klein groepje van 4 tot 10 personen en voorzien 2 tot 3 begeleiders, naargelang het aantal deelnemers. Onze Crejaksie-monitoren hebben ervaring in het begeleiden van vakanties voor personen met een beperking. Zij omringen de deelnemers met de grootste zorg, geen inspanning is hen te veel. 

Boek nu!

PMH

PMH, Wandelvakantie

Vanaf € 630

21 februari - 29 februari 2020

9 jaar en ouder

Werfenweng, Oostenrijk

Wandelvakantie

Deelnemers die liever op een rustigere manier genieten van de Oostenrijkse charme kunnen kiezen voor onze wandelvakantie. We gaan langs mooie paden, leuke dorpjes en houden af en toe een tussenstop om ons te verwarmen. Een bezoek aan het zwembad mag zeker niet ontbreken.

Verblijf

We logeren bij de gastvrije familie steiner-Holzman in het Jugendgästehaus Berghof. Zij zullen ons verwennen met Belgisch getinte maaltijden, want de vrouw des huizes is van Belgische origine.

Wij bieden je

Ook dit jaar kan je kiezen tussen 2 soorten wintervakanties. Je kan zoals voordien met ons gaan skiën, maar geniet je liever op een andere manier van de sneeuw dan kan je ook met ons mee op wandelvakantie. De rustige omgeving leent zich perfect voor schitterende wandelingen. We gaan ook eens zwemmen, maken een rit in een prachtige slee en de begeleiders voorzien een fantastisch avondprogramma. Alle activiteiten worden aangepast, rekening houdend met de leeftijd, het niveau en de interesses van de deelnemer. 

Prijs 
Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. 
Deelnemers die aangesloten zijn bij de LIberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf
Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Inclusief

Volpensionformule
Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. 
Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Begeleiding van de deelnemers (24/24u)
Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal.
's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug
's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

 

 

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen (€29).

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle speciļ¬eke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

 

<
>
x