Ski PMH / Krokus / 9+

Boek nu!

Categorie

PMH

Type

PMH, Ski

Prijs

Vanaf € 692

Datum

21 februari - 29 februari 2020

Leeftijd

9 jaar en ouder

Locatie

Werfenweng, Oostenrijk

Wintervakantie voor personen met een mentale beperking

Deze winter organiseren we opnieuw een wintervakantie voor personen met een lichte tot matige mentale beperking zonder mobiliteitsproblemen. We gaan op vakantie met een klein groepje van 4 tot 10 personen en voorzien 2 tot 3 begeleiders, naargelang het aantal deelnemers. Onze Crejaksie-monitoren hebben ervaring in het begeleiden van vakanties voor personen met een beperking. Zij omringen de deelnemers met de grootste zorg, geen inspanning is hen te veel.

 

Boek nu!

PMH

PMH, Ski

Vanaf € 692

21 februari - 29 februari 2020

9 jaar en ouder

Werfenweng, Oostenrijk

Skivakantie

Voor de echte skiliefhebbers bieden wij een skivakantie aan. Dagelijks trekken we naar het skigebied Amadé waar we aan sneeuwgewenning doen en leren de deelnemers de eerste stappen van het skiën. Natuurlijk willen we ook genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid en maken tussen door al eens een stop om ons te verwarmen. Onze spieren verdienen ook wat ontspanning dit doen we door een bezoek aan het zwembad.

Verblijf

We logeren bij de gastvrije familie steiner-Holzman in het Jugendgästehaus Berghof. Zij zullen ons verwennen met Belgisch getinte maaltijden, want de vrouw des huizes is van Belgische origine.

Wij bieden je

Tijdens de skivakantie trekken we met onze deelnemers naar de piste. We doen aan sneeuwgewenning en zetten de eerste stappen richting het skiën. We gaan elke dag naar de piste en wisselen daarnaast onze dagen af met andere activiteiten. Zo staat onder meer een bezoek aan het zwembad en een sneeuwballengevecht op de planning.

Prijs 
Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. 
Deelnemers die aangesloten zijn bij de LIberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf
Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Inclusief

Volpensionformule
Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. 
Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Begeleiding van de deelnemers (24/24u)
Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal.
's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug
's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

 

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen (€29).

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle speciļ¬eke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

 

<
>
x