Ski / Krokus / 9-12

Boek nu!

Categorie

Ski en snowboard

Type

Ski

Prijs

Vanaf € 570

Datum

21 februari - 29 februari 2020

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Werfenweng, Oostenrijk

Highlights

  • Nederlandstalige lesgevers
  • Gratis hoodie
  • Gratis gadget

Boek nu!

Ski en snowboard

Ski

Vanaf € 570

21 februari - 29 februari 2020

9 - 12 jaar

Werfenweng, Oostenrijk

Verblijf

Het voelt elk jaar een beetje als thuiskomen… Werfenweng…
We trekken naar jugendgästehaus Berghof waar we door Hubert en Marie-Christine hartelijk verwelkomd worden. De vrouw des huizes is van Belgische origine en tovert de heerlijkste gerechten op tafel na een dagje sneeuwplezier.

We overnachten in 6- tot 8 persoonskamers. Het verblijf biedt heel wat ontspanningsmogelijkheden zoals een pingpongtafel en ontspanningsruimte.

Tijdens onze reis plannen we ook enkele andere activiteiten. We maken een uitstapje naar het zwembad en een avondje sleeën mag ook zeker niet ontbreken.

Overdag trekken we naar Werfenweng of het skigebied Amadé waar we de sneeuw trotseren.

Skigebied

Jugendgästehaus Berghof ligt aan de rand van het dorp Werfenweng, een gezellig bergdropje, dicht bij de 'Wengerau', een uitzonderlijk mooie Oostenrijkse vallei. Het uitgestrekte skigebied Amadé is van hieruit vlot te bereiken. 

Dag 1 Starten we in het hooggelegen en welafgebakende skigebied van Werfenweng (van 1000m tot 1836 m). De volgende dagen vertrekken we naar het skigebied "Amandé Zauchensee" om opnieuw te eindigen in Werfenweng. Ongetwijfeld zullen we op de mooiste plekjes terechtkomen.

Naast het skiën gaan we ook sleeën, zwemmen in een subtropisch zwembad, houden we een heus sneeuwballengevecht, ... 

 

Wij bieden je

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 6 dagen

Skilessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestal namiddag) door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

Opgelet:

HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN EN SNOWBOARDEN!

Uit veiligheidsoverwegingen mogen kinderen t.e.m. 15 jaar in Oostenrijk alleen nog met een helm de skipiste op.

Bij Crejaksie gaan we nog een stap verder en is iedereen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën of het snowboarden.

De ski- en snowboardhelm is tegenwoordig een onmisbaar en cool accessoire voor echte wintersporters.

We bieden de mogelijkheid om via Crejaksie de helm bijkomend te huren. Onze reisleiders en monitoren zie je uiteraard ook met een helm op de piste!

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen (€29).

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle speciļ¬eke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

 

<
>
x