Cursus Ski & Snowboard / 17+

Boek nu!

Categorie

Cursussen

Type

Cursus, Ski, Snowboard

Prijs

Vanaf € 466

Datum

20 december - 27 december 2019

Leeftijd

17 jaar en ouder

Locatie

Kitzbühel, Oostenrijk

Highlights

  • Gratis hoodie
  • Gratis gadget
  • Speciale kerst-actie: indien je boekt én het voorschot hebt betaald voor 19/11/2019 krijg je van ons 1u gratis skiën/snowboarden in Landgraaf cadeau!
  • Win win win: één van onze deelnemers heeft de kans een paar ski's of een snowboard ter waarde van €600 te winnen! De winnaar wordt 16/12/2019 bekend gemaakt.

Boek nu!

Cursussen

Cursus, Ski, Snowboard

Vanaf € 466

20 december - 27 december 2019

17 jaar en ouder

Kitzbühel, Oostenrijk

Cursusinhoud

Crejaksie heeft zijn eigen opleiding tot ski- en/of snowboardmonitor. De opleiding wordt begeleid door gediplomeerde instructeurs.

Tijdens deze cursus krijg je de verschillende ski- en snowboardniveaus terug aangeboden met heel wat aangepast, ludieke en speelse oefeningen met als doel om na de cursus aan kinderen, jongeren en volwassenen oefeningen aan te leren en te kunnen begeleiden doorheen het berglandschap.

We gaan dieper in op de verschillende technieken; ploegen, carven, brede en korte bochten, houding, stok inzit, rutschen… Daarnaast wordt er stilgestaan, ‘Hoe materiaal onderhouden en herstellen?’ Tot slot gaat er aandacht naar veiligheid en EHBO op de piste.

Deze praktische opleiding vindt tegelijkertijd plaats met onze vakanties naar Kitzbühel. Dit geeft je als toekomstig ski- of snowboardmonitor de kans om onmiddellijk kennis te maken met onze werking en enkele andere ski- en snowboardmonitoren.

Slaag je voor deze cursus, dan kan je stage doen tijdens één van onze wintersportvakanties in de krokus- of paasvakantie. Om te fungeren moet je effectief 18 jaar zijn.

Verblijf

Dit jaar vieren we kerst in Westendorf, een klein dorpje in Kitzbühel. Een prachtige nieuwe locatie die we voor jullie hebben uitgezocht. Ons verblijf ligt midden in de skiwereld "Wilder Kaiser -Westendorf- Kitzbüheler Alpen".

Geniet samen met ons en je vrienden van het grootste skigebied in de Alpen en geniet van de Tiroolse gastvrijheid.

 Na een dag in de bergen kan er gesport worden in de vernieuwde sportzaal of je kan tot rust komen in de lounge van ons verblijf, er is voor ieder wat wils. De gerenoveerde jeugdherberg “Funpark” biedt ons 4, 5 en 6 persoonskamers die voorzien zijn van douche en toilet.

 

 

Skigebied

Met zo’n 286 km piste biedt Skiwelt heel wat mogelijkheden, zowel voor beginnende als ervaren skiërs en snowboarders. Onze monitoren garanderen leerrijke en amuseante lessen en zorgen voor sfeervolle avondactiviteiten. Kortom een mooie plaats om kerst te vieren met je vrienden in de bergen! 

Voorwaarde

  • 17 jaar zijn (of worden bij deelname aan de cursus) bij fungeren
  • vereist skiniveau: gesneden parrallelbochten en gecontroleerde bochten op alle niveaus
  • vereist snowboardniveau: gesneden en gecontroleerde bochten op alle niveaus

Wij bieden je

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 6 dagen

Ski- en snowboardlessen

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

Opgelet:

HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN EN SNOWBOARDEN!

Als Crejaksie-monitoren geven wij uiteraard het goede voorbeeld.

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen (€29).

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle specifieke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

 

<
>
x