ZOO-vakantie 9-12 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Dierentuinvakantie, Themavakantie

Prijs

Vanaf € 362

Datum

11 augustus - 16 augustus 2019

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Bergen , Belgiƫ

Het verblijf

Bergen Auberge De Jeunesse De Mons
In deze recente jeugdherberg logeren we tijdens onze vakantie van Paira Daiza. We verblijven er in 4 persoonskamers die voorzien zijn van een eigen badkamer. In het ontspanningslokaal kunnen we s’avonds even op adem komen en de gekste activiteiten doen. De jeugdherberg ligt op 100 meter van de grote markt van Bergen.

Boek nu!

Binnenland

Dierentuinvakantie, Themavakantie

Vanaf € 362

11 augustus - 16 augustus 2019

9 - 12 jaar

Bergen , Belgiƫ

Het programma

Dit wordt dé week van je leven. Je wordt dierenverzorger! We mogen vóór alle andere bezoekers reeds in het dierenpark en maken er kennis met alle dieren. We mogen hen voederen en leren er heel veel bij over de dieren. We gaan met een Nederlandstalige gids op ontdekking, na deze week weet je zoveel meer over het dierenparkbestaan dat je zelf gids kan worden!

De prijs

Prijs leden: €362
Prijs niet leden: €393

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 26 april 2019.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x