Ski en Snowboard / Pasen / 16+

Boek nu!

Categorie

Buitenland

Type

Ski, Snowboard

Prijs

Vanaf € 742

Datum

12 april - 20 april 2019

Leeftijd

16 jaar en ouder

Locatie

Zell am See, Oostenrijk

Het verblijf

In Club Kitzsteinhorn worden we naar jaarlijkse gewoonte ook nu ontvangen door Bettina en Stefan. 

Hun verblijf biedt ons 4-8 persoonskamers aan en heel wat mogelijkheden ter ontspanning. Er is een klimzaal, een bioscoopzaal, volleybalterreinen, een sporthal en als kers op de taart een heuse trampolinezaal.

Boek nu!

Buitenland

Ski, Snowboard

Vanaf € 742

12 april - 20 april 2019

16 jaar en ouder

Zell am See, Oostenrijk

Het skigebied

Ook op de piste is er vanalles te zien. We wisselen onze skidagen af in het skidagen af in het skigebied van Zell Am See en de gletsjer in Kaprun.

Meer dan 50 kabelbanen, zetel- en sleepliften laten ons de mooiste plekjes van het gebied zien. Bovendien is Kaprun een sneeuwzeker gebied. Fun verzekerd!

Wat bieden we je?

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 6 dagen

Ski- en snowboardlessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestal namiddag) door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

* Huur skimateriaal: €50

* Huur snowboardmateriaal: €65

* Huur helm: €10

Opgelet:

HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN EN SNOWBOARDEN!

Uit veiligheidsoverwegingen mogen kinderen t.e.m. 15 jaar in Oostenrijk alleen nog met een helm de skipiste op.

Bij Crejaksie gaan we nog een stap verder en is iedereen verplicht een helm te dragen tijdens het skiën of het snowboarden.

De ski- en snowboardhelm is tegenwoordig een onmisbaar en cool accessoire voor echte wintersporters.

We bieden de mogelijkheid om via Crejaksie de helm bijkomend te huren. Onze reisleiders en monitoren zie je uiteraard ook met een helm op de piste!

Korting en verzekering

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen (€29).

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle speciļ¬eke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

<
>
x