Adventure 9-12 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Outdoor, Avontuur

Prijs

Vanaf € 181

Datum

07 juli - 12 juli 2019

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Affligem, Belgiƫ

Het verblijf

Deze week verblijven we op het exclusieve domein Verbrugghen. De gastvrouw tovert ons de heerlijkste maaltijden op tafel en al onze adventure-activiteiten vinden plaats op het domein zelf. Overnachten doen we in ons tentenkamp.

Boek nu!

Binnenland

Outdoor, Avontuur

Vanaf € 181

07 juli - 12 juli 2019

9 - 12 jaar

Affligem, Belgiƫ

Het programma

Touwenparcours, deathrides, MTB,… Avontuur, je vindt het overal. Ontdek onze adventurevakantie in Affligem. Professionele begeleiders nemen ons mee op sleeptouw en bieden ons een waaier aan adventure-activiteiten aan. Daarnaast zorgen de crejaksiemonitoren voor voldoende afwisseling. Bosspelen, fakkeltochten en natuurlijk ook een spetterende fuif mogen niet ontbreken op ons programma. Come and join us for some adventure!

Korting en verzekering

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 26 april 2019.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €19

<
>
x