Familievakantie Zwartsluis PMH

Boek nu!

Categorie

Buitenland

Type

PMH

Prijs

Vanaf € 570

Datum

01 juli - 05 juli 2019

Leeftijd

5 jaar en ouder

Locatie

Nederland, Nederland

Het verblijf

We verblijven in hotel Zwartewater in Zwartsluis dit jaar met volpension. Zwartsluis is een pittoresk dorpje in de buurt van Giethoorn en Zwolle. Het hotel heeft een eigen zwembad, bowlingbaan en uitzicht op de rivier. 

Boek nu!

Buitenland

PMH

Vanaf € 570

01 juli - 05 juli 2019

5 jaar en ouder

Nederland, Nederland

Familievakantie?

De familievakantie is een vakantie georganiseerd voor personen met een beperking die samen met familie (ouders, broers, zussen, voogd, ...) op vakantie willen gaan, maar dit niet geheel zelfstandig georganiseerd krijgen. In principe is het familielid verantwoordelijk voor de begeleiding van de persoon met een beperking, vanuit Crejaksie zorgen wij voor ondersteuning door ervaren begeleiders. Onze ondersteunende begeleiders bieden hulp bij een stukje van de verzorging indien nodig, organiseren en begeleiden uitstappen en activiteiten, zijn contactpersoon bij het hotel,... We vertrekken samen met de bus op vakantie vanuit Lokeren.

Het programma

Deze week staan tal van uitstappen op de planning, we genieten van alles dat de streek ons te bieden heeft. We doen veel activiteiten samen, alles kan niets moet. Ontspanning en gezellig  samenzijn staat centraal.  

<
>
x