Adventure and summerfun 13-15 jaar

Boek nu!

Categorie

Buitenland

Type

Outdoor, Avontuur, Natuur

Prijs

Vanaf € 490

Datum

20 augustus - 29 augustus 2019

Leeftijd

13 - 15 jaar

Locatie

Spanje, Spanje

Het verblijf

Ons exclusief Crejaksiekamp bevindt zich op camping Bassegoda Park. We slapen er in vier-persoonstenten en vertrekken van hieruit op activiteiten. 

Boek nu!

Buitenland

Outdoor, Avontuur, Natuur

Vanaf € 490

20 augustus - 29 augustus 2019

13 - 15 jaar

Spanje, Spanje

Het programma

Deze week bieden we enerzijds activiteiten met een avontuurlijke insteek: rotsklimmen, GPS-tracking, adventuretocht, slackline (= een vorm van koordwandelen) en anderzijds ontspanning. Zo gaan we naar Aquabrava en trekken we een dag naar Empuriabrava voor een bezoek aan het strand. 

Korting en verzekering

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit deze brochure wordt een korting van €13 toegekend.
  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit deze brochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • VROEGBOEKKORTING voor BUITENLANDSE VAKANTIES: Voor een vlotte organisatie en om minder snelle beslissers te overtuigen, kan je een vroegboekkorting van €12 krijgen indien je boekt en het voorschot hebt betaald vóór 26 april 2019.
<
>
x