Pret-en dierenparkweek 9-12 jaar

Boek nu!

Categorie

Buitenland

Type

Dierentuinvakantie, Pretparken, Cultuur

Prijs

Vanaf € 415

Datum

22 juli - 26 juli 2019

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Schaijk, Nederland

Het verblijf

We verblijven op het vakantiedomein ‘De heidebloem’ in Nederland. Slapen doen we in slaapkamers van 4 personen. Op het domein is er een zwembad en heel wat andere recreatiemogelijkheden.
Onze crejaksiekookploeg zorgt voor heel wat lekkers op ons bord. 

Boek nu!

Buitenland

Dierentuinvakantie, Pretparken, Cultuur

Vanaf € 415

22 juli - 26 juli 2019

9 - 12 jaar

Schaijk, Nederland

Het programma

rijgen een unieke blik achter de schermen van het dolfinarium in Hardewijk. We worden voor 1 dag dolfijnenverzorger en mogen er een nacht blijven slapen bij de dolfijnen!  Alsof dit allemaal niet genoeg is, maken we ook een daguitstap naar de Efteling!
Daarnaast zorgen de Crejaksiemonitoren voor leuke activiteiten. Een betoverende vakantie die je nooit meer zal vergeten.

Korting en verzekering

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit deze brochure wordt een korting van €13 toegekend.
  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit deze brochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • VROEGBOEKKORTING voor BUITENLANDSE VAKANTIES: Voor een vlotte organisatie en om minder snelle beslissers te overtuigen, kan je een vroegboekkorting van €12 krijgen indien je boekt en het voorschot hebt betaald vóór 26 april 2019.
<
>
x