Malaga 13-15 jaar

Boek nu!

Categorie

Buitenland

Type

Cultuur, Strand

Prijs

Vanaf € 571

Datum

29 juni - 06 juli 2019

Leeftijd

13 - 15 jaar

Locatie

Spanje, Spanje

Het verblijf

Onze vakantie naar Malaga is een vliegvakantie, we vertrekken via Zaventem en worden in Malaga opgepikt door de mensen van ons verblijf. 

La Fuente Oase B&B ligt in Andalusië in het prachtige natuurgebied Barranco Blanco en is omgeven door de rivier Aluminos en de mooiste bergen. 

Wij bevinden ons op slechts een half uurtje van de prachtige stad Malaga en tevens maar een klein half uurtje van de leuke stranden van La Cala de Mijas, Los Alamos en Marbella.

Op 10 autominuten ligt het gezellige dorp Alhaurin el Grande.

Onze Oase ligt in een dal en beslaat een oppervlakte van 6000m2. In de enorme tuin ligt een mooi zwembad met ligbedden en een loongebed, diverse vijvers en een bar. Onze 2 ezels, 2 tamme eenden, kippen, katten en lieve hond Simba maken het compleet. Rondom ligt een rivier en lopend door de rivier kom je binnen 2 minuten bij onze eigen natuurlijke zwembron met kleine waterval. Op een kwartiertje lopen kan er een prachtige tocht gemaakt worden naar de mooie watervallen van Barranco Blanco.

Uiteraard ontbreekt een kast vol spelletjes en boeken niet en in de tuin staat een tennisspel en tafeltennistafel!

 

Alle ruime kamers zijn voorzien van een toilet en douche, tv, airco en/of plafondventilator, föhn, terras met zitje.

Boek nu!

Buitenland

Cultuur, Strand

Vanaf € 571

29 juni - 06 juli 2019

13 - 15 jaar

Spanje, Spanje

Het programma

In Malaga bieden we een waaier aan activiteiten aan:
We gaan een dagje naar Malaga stad, genieten van de zon op het strand,huren een waterfiets en als kers op de taart brengen we een bezoek aan het waterpretpark Torremolinos. 

De ideale mix van strand, cultuur en vooral heel veel fun!

Korting en verzekering

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • 2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit deze brochure wordt een korting van €13 toegekend.
  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit deze brochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • VROEGBOEKKORTING voor BUITENLANDSE VAKANTIES: Voor een vlotte organisatie en om minder snelle beslissers te overtuigen, kan je een vroegboekkorting van €12 krijgen indien je boekt en het voorschot hebt betaald vóór 26 april 2019.

Voorlopige vlucht gegevens: Onder voorbehoud

Heenreis (dd/mm/yyyy)   29/06/2019 BRU AGP – 06.15-09.20h (vluchturen steeds onder voorbehoud)
Terugreis (dd/mm/yyyy)  06/07/2019 AGP BRU – 09.55-13.05h (vluchturen steeds onder voorbehoud)

<
>
x