Multi in the mix 9-12 jaar (alpacaboerderij )

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Boerderijvakantie

Prijs

Vanaf € 115

Datum

25 augustus - 30 augustus 2019

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Lokeren, Belgiƫ

Het verblijf

Deze week verblijven we op de Alpacaboederij in Lokeren. 

Gastvrouw Hilde staat dag en nacht paraat om de groep alles te leren over de dieren van de boerderij. Naast alpaca's vind je er ook konijnen, geiten, koeien en zoveel meer.

Tussen het groen kan je de mooie boerderij vinden. We slapen er in slaapzalen en onze kookouders toveren er de lekkerste maaltijden op tafel. 

's Morgens worden we wakker tussen de dieren en met zicht op de boerderij en de alpaca's.

Alle informatie kan je vinden op de website van de boerderij: https://alpacalokeren.be/

Boek nu!

Binnenland

Boerderijvakantie

Vanaf € 115

25 augustus - 30 augustus 2019

9 - 12 jaar

Lokeren, Belgiƫ

Het programma

Deze week mixen we de leukste dingen.

De meest knotsgekke spelen komen aan bod, we knutselen en fratsen er op los, houden een multi mega fuif en maken vrienden voor het leven.

Als kers op de taart krijgen we een unieke blik achter de schermen van de alpacaboerderij. We mogen de dieren voederen en maken er een wandeling mee. Daarnaast maken we ook kennis met de andere dieren van de boerderij.

Dit avontuur op deze unieke locatie wil je niet missen!

Korting en verzekering

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 26 april 2019.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x