Snoepvakantie 5-8 jaar (Alpacaboerderij)

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Themavakantie, Boerderijvakantie

Prijs

Vanaf € 115

Datum

25 augustus - 30 augustus 2019

Leeftijd

5 - 8 jaar

Locatie

Lokeren, Belgiƫ

Het verblijf

Deze week verblijven we op de Alpacaboederij in Lokeren. 

Gastvrouw Hilde staat dag en nacht paraat om de groep alles te leren over de dieren van de boerderij. Naast alpaca's vind je er ook konijnen, geiten, koeien en zoveel meer.

Tussen het groen kan je de mooie boerderij vinden. We slapen er in slaapzalen en onze kookouders toveren er de lekkerste maaltijden op tafel. 

's Morgens worden we wakker tussen de dieren en met zicht op de boerderij en de alpaca's.

Alle informatie kan je vinden op de website van de boerderij: https://alpacalokeren.be/

Boek nu!

Binnenland

Themavakantie, Boerderijvakantie

Vanaf € 115

25 augustus - 30 augustus 2019

5 - 8 jaar

Lokeren, Belgiƫ

Het programma

Deze week snoepen we van de leukste dingen.

We spelen knotsgekke spelletjes, doen een quiz, knutselen er op los, houden een feestje en wie weet maken we zelfs een echte snoeptaart!

Daarnaast staan er ook heel wat boerderij-activiteiten op het programma. Zo gaan we de dieren voederen en gaan we op wandel met de alpaca's.

Kortom, een beestig leuke vakantie die je niet wil missen!

Korting en verzekering

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 26 april 2019.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x