Actie in de Ardennen 9-12 jaar

Boek nu!

Categorie

Binnenland

Type

Avontuur

Prijs

Vanaf € 217

Datum

17 augustus - 24 augustus 2019

Leeftijd

9 - 12 jaar

Locatie

Bohan, Belgiƫ

Het verblijf

De J-club is een vakantiecentrum van de liberale mutualiteit in De Ardennen. De knapzak is gelegen in het mooie Bohan en grenst aan de Semois. We verblijven er in kamers voor 4 of 6 personen die elk voorzien zijn van een eigen badkamer met douche en toilet. We logeren er tussen de bossen op een prachtig domein. 
Meer informatie vind je op: www.jclubdeknapzak.be

Boek nu!

Binnenland

Avontuur

Vanaf € 217

17 augustus - 24 augustus 2019

9 - 12 jaar

Bohan, Belgiƫ

Het programma

Voel je het al kriebelen? Deze week doen we de meest fantastische dingen in de Ardennen. We maken een leuke tocht, knutselen, ravotten en spelen er op los. Kleien, verven, knippen en plakken, er is  niets dat we niet graag doen! We beleven de gekste dingen in het bos en aan de rivier. We lachen en maken veel plezier. Laat die vakantiekriebels maar komen!

Korting en verzekering

Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en bijdragen voor de aanvullende verzekering, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering.

  • EXTRA ZAKGELD: Leden krijgen voor elke vakantie uit de zomerbrochure €20 zakgeld. Er zal je automatisch een bewijs door Crejaksie vzw toegezonden worden, nadat de betaling en de documenten in orde zijn. Het document voor zakgeld dien je over te maken aan je mutualiteit.
  • SUPERPROMO: Dit is een extra korting van €25. Deze superpromo is geldig voor 1 vakantie in België per kind, tot en met 26 april 2019.

Kortingen voor leden en niet leden:

2de INSCHRIJVING: Vanaf de 2de inschrijving binnen éénzelfde gezin voor één van de vakanties uit de zomerbrochure wordt een korting van €13 toegekend.

Optioneel: Annulatieverzekering: €15

<
>
x